Golf

Golf

Golf – tugevad randmed = parem löök

Üks on kindel – kui tahad parem olla, pead rohkem selleks tegema. Treenides vastupidavust saad Golfi mängides eelise konkurentide ees.

Powerball on parim abivahend treenimaks terasest haaret ning tugevaid randmeid & käsi! See sobib ideaalselt treenimaks golfiks vajalikke omadusi. Uuri välja, kuidas on üle nelja miljoni inimese saanud Powerballi isomeetrilistest harjutustest kasu.

Saavuta oma löögiga parem tulemus! 

Golfi mängides on randmed ning käed need, mis teevad löögist löögi ning panevad palli liikuma, sest KOGU jõud liigub läbi eelpool mainitud kehaosade. Sul võib olla perfektne rüht, tugevad siselihased, õiges toonuses õlad, aga kui su käed on nõrgad ja murduvad randmete juurde, siis kannatab löögitugevus, täpsus ning mängus vastupidamine. Powerball on abimees, mis aitab sul kõige keerulisemaid lihasgruppe treenida, et saavutada ülimalt tugev ranne ning käsivarred.

Golf Strength training Titan Powerball in hand

Treeni vastupidavust tervislikult!

Powerball suudab efektiivselt tugevdada su käsi alates sõrmeotstest kuni õlgadeni. Oled kuulnud golfimängijad kummitavast vigastustest? Need on põhiliselt randme ning küünarliigese vigastused, mis üldjuhul tekivad ülekoormusest. Neist on põgusalt kirjutatud ajakirjas golf

Niiet Powerball pole pelgalt jõu kasvatamiseks vaid ka vigastusest hoidumiseks, sest kui vigastus juba tekib on sellest üle saamine kordades aeganõudvam kui selle ennetamine!

See on parim abivahend käte ning õlavöö soojendamiseks, et ei hakkaks külmalt liikmeid lõhkuma ja seeläbi vigastusi korjama!

Powerball ja Golf…

Lugupeetud golfar Padraig Harrington hakkas esimest korda kasutama Powerballi juba 1997. aastal. Teine entusiastlik kasutaja on Karl Woodward, kellele on omistatud Guinessi maailmarekord golfipalli pikima löögi eest. Karl on öelnud, et tema löögitugevuses mängib suurt osa Powerballi treeningud! Sajad elukutselised ning hobimängijad üle terve maailma kasutavad Powerballi abi, et oma mängu paremaks saada. Tahad sa saavutada tugevamat ning täpsemat lööki või hoopis pikemat pallikaart, siis Powerball on parim abiline treeningul, et seda saavutada, kuna sobib kõigile, hoolimata vanusest või tasemest.

Treenida saad igalpool, kas või tööl laua taga! 

2016. aastal valiti käes hoitav Powerball parimaks treeneriks, mida tööl olles kasutada.  Klikka siin

Kasuta palli vähemalt 3 minutit päevas ja juba sellest on tohutult kasu, mis aitab kasvatada jõudu ning vältida käe ning küünarnukivigastusi.

Powerballi isomeetrilised harjutused

Powerballis on rootor (roheline ratas), mis keerleb oma telje ümber vastupidiselt kasutaja käele. Vastujõud tekitatakse rootori poolt, siis kui sina liigutad oma rannet. Mida kiiremini rootor ringi käib, seda rohkem pingutust nõuab see kasutajalt, tunne oleks nagu gravitatsioon töötaks su käele vastu. Mida kiiremini rootor keerleb, seda raskem on palli käes hoida. Powerball suudab tekitada 16+ kilogrammi vasatujõudu ning kõik sõltub käe / randme liigutamise kiirusest. Seega on ta parim seade taastumaks vigastusest või jõutreeninguks.

Jälgi oma tugevuse ning vastupidavuse arengut

Powerball LCD speed metre

Powerballi patareivaba LCD ekraan kasutab magnetilist jõudu, mis aktiveerub rootori keerlemisel. Nii saad jälgida oma tulemusi ja arengut kogu taastus- või treeningperioodi jooksul.

 

Hetkel veel ei ole arvustusi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga