Jalgrattasõit

Jalgrattasõit

Jalgrattasõit vajab randmete tugevust & vastupidavust

Ole tervislik & tugevda rannet ning käsivart

Olgu sul randmeparalüüs jalgratta lenksu hoidmisest või soovid sa rannet, käsivart või õlgu tugevdada, et ennast jalgrattaspordis järgmisele tasemele viia, siis Powerball on õige valik! Loe edasi ja saad teada, kuidas üle 4 miljoni inimese on saanud Powerballi kasutamisest abi

Powerball 280hz autostart pro image with Powerball in hand

Haarde, randme ning käsivarre tugevus

Powerball on parim abiline haarde tugevdamisel. Isomeetrilised harjutused suurendavad efektiivselt lihasvõimekust ning vastupidavust. Powerballi abil saad treenida igalpool nii tööl kui ka kodus. Parimateks tulemusteks tuleb treenida järjepidevalt!

Kubitaalkanali sündroom? 

Kubitaalkanali sündroom või ka inglisepäraselt Cyclists Palsy (ulnar neuropathy) on tõenäoliselt tuntuim ülajäsemete vigastus, mis jalgrattaspordiga kaasneb.  Kui sõidad pikemat aega valesti seadistatud rattaga, siis üsna tõenäoliselt hakkab see mure sind kimbutama. Esimesena lööb vaevus randmesse, kuna randmesooned on kokku surutud ja saavad pidevalt lenksust lööke ja vibratsioone. Sellest tulenevalt läheb ranne paiste ja võib tekkida tuimus, surin ning valu, mis avaldub esmalt küünarnukis, käe välisküljes või sõrmedes.

handlebar palsy rehab, cycling strength training

Kuidas ravib Powerball vähenenud liikuvust randmes?

Powerballi isomeetrilised liigutused leevendavad juba esimestest hetkedest kubitaalkanali sündroomist tulenevaid vaevusi. Powerball tugevdab märgatavalt su pingutaja- ja sirutajalihaseid, mis vastutavad su randme liikuvuse ning tugevuse eest. Kaks põhilist lihast, mis asetsevad randme ja küünarnuki vahel. See unikaalne treening suurendab lihaste vastupidavust ning painduvust, mis aitab kaasa vigastuste vältimisele. Harjutused annavad sulle kaitse vaevuste eest!

Cycling strength trainingHandlebar Palsy rehabilitation

Jälgi oma tugevuse ning vastupidavuse arengut

Arm Rehabilitation tracker LCD

Powerballi patareivaba LCD ekraan kasutab magnetilist jõudu, mis aktiveerub rootori keerlemisel. Nii saad jälgida oma tulemusi ja arengut kogu taastus- või treeningperioodi jooksul.

Hetkel veel ei ole arvustusi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga