Võitluskunstid

Võitluskunstid

Võitluskunstid – Haare, tugevus ning taastumine.

Lisa Powerball oma treeningrutiini

Kui sa soovid tugevdada oma haarde ning randme tugevust või taastuda vigastusest, siis ära otsi väga kaugelt, sest oled leidnud endale parima seadme, mis välja on mõeldud. Powerball võimaldab sul treenida sõrmedest õlani. See on maailmatasemel taastusraviseade, mida on võimalik kasutada paljude erinevate ülajäsemevigastustest taastumise korral. Loe edasi ja saad teada, kuidas üle 4 miljoni inimese on saanud Powerballi kasutamisest abi!

Randmevalu – haarde & randme treening

Su sõrmed, käed ning eriti randmed peavad treeningutel vastu pidama meeletutele jõududele. Eriti annab see tunda kui harrastad Jiu Jitsut, maadlust, Judot või Aikidot, kus intensiivsed trennid võivad tekitada põrutus- või väsimusvigastusi. Powerball on uskumatult hea vahend vältimaks neid vigastusi või siis kui need on tekkinud, siis ka taastumisel. Powerballi isomeetrilised harjutused vähendavad tohutult taastumise aega, sest ta parandab su vigastatud lihaseid ning kõõluseid, samal ajal treenides tugevust ning vastupidavust.

Miks on Powerball nii efektiivne?

bjj wrist pain, martial Arts training with PowerballIsomeetrilised harjutused on see võlusõna, mis teeb Powerballi nii eriliseks. Lihaste vastupidavuse kasvatamiseks on isomeetrilised harjutused parimad. Powerballiga treenides saab harjutusi teha just täpselt nii raskelt või kergelt kui sulle endale mugav on, mis tähendab, et taastusperioodil saad treenida rahulikult vs treeningperioodil, kus sul on võimalik pallist välja keerutada üle 16 kilogrammi raskusjõudu.

Jälgi oma tugevuse ning vastupidavuse arengut

bjj wrist painPowerballi patareivaba LCD ekraan kasutab magnetilist jõudu, mis aktiveerub rootori keerlemisel. Nii saad jälgida oma tulemusi ja arengut kogu taastus- või treeningperioodi jooksul.

Millised võitluskunstid saavad PBst enim kasu?

KÕIK võitluskunstide viljelejad saavad Powerballist kasu! Kui sa soovid omale tugevaid ja terveid sõrmi, käsi, ning randmed, siis Powerball on sinu jaoks! Meie tooteid kasutavad professionaalsed MMA võitlejad, Poksijad ning erinevad võitluskunstide meistrid.

Hetkel veel ei ole arvustusi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga