Tugevus & vastupidavus

Tugevus & vastupidavus

Tugevad lihased ning vastupidavusharjutused

Powerballi harjutused tekitavad jõudu ja vastupidavust

Powerball on ainulaadne toode ja tõenäoliselt pole sa mitte midagi sarnast oma elus proovinud, et lihaseid tugevamaks ning vastupidavamaks treenida. Tulemus on juba esimesest korrast tunda ning see on püsiv! Loe edasi ja saa teada, kuidas üle nelja miljoni inimese on Powerballist kasu saanud.

Treeni tugevad randmed

Pole olemas parimat treeningvahendit kui Powerball, mis treeniks tugevad ja sitked randmed. Käsi on vaja peaaegu kõikidel spordialadel! Powerballi abiga saad käsi treenida kiirelt ning tõhusalt, mis omakorda võimaldab treenida rohkem, lüüa reketiga palli kaugemale ning ronida kõrgemale!

Treeni tugevad käsivarred

Spinni kiiresti vähemalt viis minutit, et treenida käsivarres olevaid pingutaja ning sirutaja lihaseid. Powerballi harjutused on niivõrd unikaalsed, et see lihtsalt ei ole võimalik teiste treeningvahendite nagu näiteks hantlite, kangidega, kuna PB rakendab su lihastest palju kiiremini, palju suurema osa.

Suurenda sõrmede tugevust ning osavust

Sõrmede haaramise tugevus on otseses sõltuvuses sirutaja- ja pingutaja lihastest. Kui keerutad palli aeglaselt ja hoiad sellest kinni vaid sõrmeotstega, siis kasvatad sa sõrmedes osavust ning tohutut jõudu.

strength and endurance training

Hoia silma peal oma arengul

Powerballi LCD ekraanilt on sul võimalik jälgida palli kiirust ning enda vastupidavust. Seeläbi saad ennast motiveerida ning suruda paremini ning efektiivsemini treenima!

Hetkel veel ei ole arvustusi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga