Reketiga spordialad

Reketiga spordialad

Kasvata jõudu, vastupidavust ning väldi vigastusi – kõik, mida üks reketiga sportija vajab!

Teistsugune ning efektiivne treening..

Powerball on parim käes hoitav vahend treenimaks tugevust. Olgu mänguks tennis, squash, sulgpall või lauatennis – Powerball on parim seade, et arendada painduvust ning tugevust, mis suurendab meeletult sooritusvõimet oma mängus!

  • Powerballi abiga saad vaid mõne minuti ning kerge vaevaga soojendada üles oma õlad, käed ning randmed.
  • Saad suunata treeningu kindlatele aladele oma kehal, seeläbi on võimalik arendada nõrgemaid lihaseid või konkreetsele piirkonnale rohkem tähelepanu osutada, mis tavalisel viisil treenides ei pruugi aktiveeruda.
  • Powerballi harjutustega treenid lihastes nii vastupidavust kui ka puhast jõudu!
  • Suudad sa palli või sulgpalli täpsemini, tugevamalt ja suurema kiirusega lüüa!
  • Powerball on maailmatasemel taastusraviseade. Sobib ideaalselt tennise/sulgpalli mängimisest tekkinud vigastustest / venitustest ning sundasenditest tekkinud muredest taastumiseks.
  • Powerballi kasutavad professionaalsed Tennise-, Squashi- ning Sulgpallitreenerid ning mängijad, kasuta ka sina!

 

Kasvata tugev ranne ning haare!

Kõikidel spordialadel ning ERITI reketiga sportides, on sul vaja tugevat rannet ning tugevat haaramise jõudu. Mitte miski maailmas ei arenda neid omadusi efektiivsemalt kui Powerball. Powerballi abil arendad sa kiiresti ning kasulikult oma lihaste jõudu ning vastupidavust, mistõttu jõuad sa kauem treenida ning tugevamalt servida! Lisaboonuseks on käeosavus, mistõttu lendab pall või sulg täpselt sinna kuhu sihitud, ainult et palju tugevama jõuga!

Murede ennetamine 

  • Tennis, squash ning sulgpall nõuavad tugevaid lihaseid ning käsivarsi, mis on võimelised vastu pidama suurtele jõududele läbi terve mängu.

 

  • Servimise ajal saab kogu jõud alguse jalgadest, liigub läbi kerelihaste, üles välja õlgadeni ning sealt juba läbi käsivarre plahvatusega otse randmesse, mis omakorda lööb reketi vastu palli.

 

  • Lihased, mis seda jõudu tekitavad on tugevad ja painduvad, aga kõõlused, mis on lihaste otstes ei ole sellised ning võivad üsna kergelt rebeneda kui nende eest hoolt ei kanta, mistõttu on eriti tähtis neid tugeva ning soojana hoida!

Tennis Strength Training - Powerball Titan

Jälgi oma tugevuse ning vastupidavuse arengut

Tennis Strength Training - LCD speed metrePowerballi patareivaba LCD ekraan kasutab magnetilist jõudu, mis aktiveerub rootori keerlemisel. Nii saad jälgida oma tulemusi ja arengut terve taastus- või treeningperioodi jooksul.

 

 

Telli ja sul on 14 päeva raha tagasi garantii. Kui Powerball ei täida su ootusi, saad küsimusi küsimata raha tagasi. Kiropraktikud soovitavad, sest see meeletu kasu, mis Powerball Titan PROst tuleb on hindamatu! 

 

 

Hetkel veel ei ole arvustusi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga