Kas kasutad randmeid oma töös?

Kas kasutad randmeid oma töös?

Inimesed on loodud liikuma

Pole saladus, et inimesed on mõeldud liikuma ja lihaseid peab kasutama. Vastasel juhul väheneb jõud ja lihased “kuivavad kokku”. Regulaarsed harjutused aitavad kasvatada toonust sõrmedest õlgadeni. Powerballi harjutused on inimese füsioloogiat arvestades ühed parimad, lisaks on sellega toimetamine ülimalt vahva! Palliga harjutusi tehes, aktiveeruvad su lihased, mis omakorda kiirendavad vereringlust ning jäsemete liikuvust.

Käed on valdava osa inimeste peamine sissetuleku allikas.

  1. Töötad IT alal – trükid arvutiga
  2. Töötad müügi alal – tõenäoliselt trükid arvutiga
  3. Töötad projektijuhina ükskõik millise iseloomuga alal – trükid arvutiga
  4. Teed päevast päeva kätega samu, kurnavaid, liigutusi
  5. .. ilmselt ka sinu töös?

Mis ma tahan öelda on see, et kõigil on oma käsi vaja! Esimesena annavad alla randmed, sest seal ei ole palju vaja, et asjad “hapuks” läheks. Milles ebameeldiv tunne avaldub?

  • Sõrmed surisevad – nagu sipelgad jookseksid naha all
  • Käed kipuvad küünarnukist sõrmedeni ära surema. 
  • Vahel on käed isegi valulikud või on vähenenud nende liikuvus

 

Powerballi kätte võttes on sul vaja teha Haarav liigutus. Ehk, sa hakkad esimesest hetkest juba lihaseid liigutama. Sõnadesse on seda raske panna, mis tunde tekitab õuna suurune kera su käes kui ta pidevalt jooksu tahab panna. Powerballi harjutuse kirjeldamiseks on parim viis ise järele proovida ja äärmisel juhul piisab kirjelduseks sellest videost. Visuaalselt on näha kuidas ta töötab, aga see meeldiv, igasse suunda kiirguv jõud avaldub ainult ise järele proovides.
  1. Kui sul tekkis huvi, siis loe blogist lisa! https://powerballs.ee/blogi/
  2. Olen kokku pannud nimekirja videotest, mis näitavad erinevaid harjutusi, mida Powerballiga teha saab https://powerballs.ee/harjutuste-videod/ 

Hetkel veel ei ole arvustusi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga